Halvbra

image38

Jag tror att alla vid det här laget känner till skyltningskonstnären ovan. Budskapet är som vanligt ganska kryptiskt. Kanske är det de understrukna orden som kan ge ledtrådar.......

Det förlorade budskapet

image37

Så mycket information!!!!
1. Något är en nyhet
2. Alla väskor........?
3. Det pågår ett priskrig!
4. Något är på rea

Så många frågor. Vem krigar? Vad är det med alla väskor? Jag kan se kopplingen mellan att man har rea och kanske då inleder ett priskrig. Är ovanstående en krigsförklaring med mot konkurrenter? Eller kanske är nyheten är att alla tanter med väskor går ut i priskrig?

För de ensamma

image35

Allt kan tydligen köpas för pengar. Till exempel en kompis! Sen att det bara kostar 50 spänn mer än ett telefonkort är jag lite förvånad över. Men för 140 spänn kanske man inte kan begära att få en bästa kompis....

Tala med kluven tunga?

image34

Fantastisk bild som jag fått av herr Force Majeure. Han bidrar även med bildtext i punktform!


"Ovanstående sitter på dörren till en piercingstudio på Värnhem.

Tankar som väcks:
1. Det hårda i att klyva tungan och operera pillen i kontrast till det gråtmilda brevet (han vädjar faktiskt till att det är hans födelsedag!)

2. Att två killar ska ha exakt samma sak. Typ när man handlade godis när man var liten ("Vi ska ha två Jenka och en snusklubba var")

3. Och så självklart att de har rest från Östersund enkom för detta. Och så är ingen hemma. Tänk vad de måste ha laddat och peppat varandra för detta hela resan!

Man blir ju så nyfiken också! Vad är Stellan och Emil för några killar? Och hur det har gått för dem?"

Tack Force Majeure!

En fråga om urval

image33

Bilden ovan är tagen på mitt jobb. Den föreställer en dokumentförstörare med tillhörande symboler som visar vad man inte får stoppa i apparaten. Symbolerna från vänster till höger:

1. Varningssymbol
2. Symbol som visar att man inte får stoppa små barn i dokumentförstöraren
3. Symbol som visar att man inte får stoppa sin hästsvans i dokumentförstöraren
4. Symbol som visar att man inte får stoppa sin hand i dokumentförstöraren
5. Symbol som visar att man inte får stoppa sin slips i dokumentförstöraren
6. Okänd varning. Förmodligen ett ansikte.

Min fråga är hur urvalet har gjorts. Jag kan tänka mig ett flertal andra saker som man inte får stoppa i en dokumentförstörare.

Europeisk standard där den behövs som bäst!

image32

Nu är jag tillbaka igen! Denna gången med ett bidrag från dett lilla neutrala icke EU landet, som ligger mitt i EU. Något så ovanligt som ett prisbelönt parkeringshus!

Bidraget är från allas vår vän Bronko, med tillhörande text:


"Ett av de finaste parkeringshusen i världen. Jag har varit där och jag vet vad jag pratar om. Om ett parkeringshus får en sådan utmärkelse så är det toppkvalitet. Jag ville flytta in där men enligt schweizisk lag far man inte bo i ett parkeringshus. Speciellt inte i ett så förnämt parkeringshus"

Tack Bronko!