Rykande färsk!

163276-24


Bilden är tagen för 35 minuter sedan på butiksgatan Leonard och är definitivt färskare än bullarna.
Fransbullar är något helt nytt för mig. De kanske är mer fransiga än frasiga?

Hönan eller ägget

Vill varmt rekommendera den här melodin:

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=In__lvsmat.mp3

Force Majeure har tipsat om den. Den är framförd av Lasse Wienerspäck och inspirerad av Ottos blodpoesi som har figurerat här på bloggen. Eller så blev Otto insirerad av Wienerspäck.......

Vinnare!!!

Vinnare i bildtävlingen är herr Force Majeure! Hans "gissning" var helt korrekt. Bilden föreställer en varningstext från en solstol, som man ofta kan återfinna på semesterorter. Grattis!

Det finns även två andra svar som bör omnämnas. Dessa är från herrarna beda 500 och el vengador blanco. Jag önskar innerligt att era svar vore rätt, vilket de tyvärr inte är. Era anstängningar är dock värda uppmuntran, så därför få ni vars ett tröstpris i form av ett enkeljapp! Grattis!

Samtliga prisvinnare kan skicka sina postadresser till
[email protected], så kommer priserna på posten!

Blodpoesi

Blodpoesi
Sista bilden, sedan blir det 10 dagars tystnad från denna blogg. Men sluta inte besöka!

Jag fick ovanstående bild av Otto med tillhörande poem:

"Inälvsmat på mina fat.
svårt att välja en sån dag, så det fick bli på en måndag."

Det känns tryggt att det fortfarande är någon som gör allvar av påbudet att äta innanmat minst en gång i veckan! Tack Otto!

Eventuella vinnare av tävlingen....

....kommer att presenteras här först den 26:e februari. Är bortrest i tjänsten och det är därför det dröjer. Men det ger desto mer tid till fundera på och lämna svar.

Tävling!!!

Tävling!!!

Då var det dags för bildtävling. Tävlingsmomentet går helt enket ut på att gissa (eller om man vet) vad som menas, avses eller avbildas på ovanstående bild. Man kan även få pris för svar som är fel men kreativa
 
Vinnaren eller vinnarna får ett av de där nya kexchokladen som är överdragna med mörk choklad! Alternativt ett dubbeljapp! Eventuella svar ska redovisas under kommentarer för denna bild.

Lycka till!

el molgan

Kommentera mera!

Det är mycket trevligt att se att det finns så många där ute i cyberrymden som är villiga att gå till botten med de teman som presenteras här på bloggen. Framför allt el vengador blanco, beda 500 och mlle Fifi men även alla ni andra flitiga kommentatorer. De ovan namngivnas kommentarer tenderar att sluta i fria associationslekar, men är inte desto mindre underhållande. För er som inte följt dessa diskussioner under avdelningen kommentarer rekommenderas detta å det varmaste.

Eftersom kommentarer till bloggen är något som ska uppmuntras kommer jag att presentera en tävling här på bloggen på tisdag eller onsdagPriser utlovas!!!!

/el molgan


Reklambranschen

Reklambranschen

Tack till Fredrik för bidraget!  Jag undrar vad Tybeck reklam & design vill att man ska tala om innan......

Innehållsdeklaration

val fri

För min egen del är detta en perfekt pizza. Jag tycker inte att val är så fantastiskt gott. Det kan dessutom vara på sin plats med en innehållsdeklaration som ovanstående av andra skäl. Pizzaskinka och sylta är ungefär samma sak. Det kan vara kött från lite vad som helst i sylta och likaså i pizzaskinka. Kanske till och med val.

Möjligtvis är denna pizza uppfunnen med tanke på Greenpeaceaktivisterna som jagar valfiskande norrmän och islänningar? Politiskt korrekt pizza.....

Kyckling = det nya sushi!

kylling

Hittade denna fina meny i fredags. Med tanke på salmonella och inte minst fågelinfluensan är det ganska modigt att bjuda på något halvgrillat. Personligen är jag faktiskt beredd att lägga 25 spänn till för att få en helgrillad. Men jag kanske har blivit gammal och feg........

Äta här eller ta med?

monkey

Hittade denna meny på en thairestaurang på Östra Förstadsgatan. Kolla in nummer 073. Man blir nyfiken, men kanske inte så sugen........