Ko på isen?

image49

Man tager vad man haver och ibland har man inte så mycket.

Hade det inte varit för texten på skylten, så kan man förledas att tro att varning utfärdas för långbenta kaniner med stelopererade öron.

Tack Tina för bidraget.


Kommentarer
Postat av: Miss U.

Ja, men det ar ju det okanda man ska akta sig för ... kossarna har vi vant oss vid, men langbenta kanin vet vi ingeting om. Better safe than sorry!

2007-10-12 @ 12:45:10
Postat av: Force Majeure

Väldigt roligt.
Jag kan inte låta bli att undra varför skyltmakaren lagt ned så mycket energi på att förmedla att det är just kor man ska akta sig för. Har inte körkort själv, men inte skiljer sig väl sättet man ska akta sig för älgar nämnvärt från sättet man ska akta sig för kor? Varning som varning liksom.

2007-10-12 @ 13:28:20
Postat av: beda

Nixen Pixen. Ni måste vara lite kreativa mina vänner. Skylten är nämligen en hälsning till Wiktors Kepsar. Ett hemligt brödraskap som i och med detta förtydligande inte är så hemligt längre. Brödraskapet pysslar med allt som rör Tuffa Viktor, och detta gör man alltid två gånger. Därav W...Alltså, ett W på en keps. För att göra brödraskapet ännu hemligare än dom är, har man tillika vänt skylten upp och ner! Hur vet jag nu allt detta undrar säkert den vetgirige. Jo, jag snackade med hans huskors Vivan.

2007-10-13 @ 11:00:24
Postat av: R Handsome

Det som slår mig är att skyltmakaren antingen använt en silverpenna eller graverat in ordet "kor". Båda alternativen ter sig för mig ej optimala rent visuellt, den andra dessutom onödigt arbetskrävande. Vad är det för fel på en svart spritpenna, egentligen?

2007-10-16 @ 08:39:39
Postat av: beda

Svart spritpenna. Det säger sig självt. Det ska vara kvitto på allting. Basta!

2007-10-17 @ 18:18:34
Postat av: Miss U. at the coast

Bara lite commercial i egen sak ...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback