Denimkrig?

image46

Som utlovat presenterar jag här ännu ett varumärke som verkar vara det nya farliga. Det handlar om denimbyxor i olika utföranden. Ovan ses ett spionfoto av det nya varumärket "Reone Strauss & co". Kanske har vi att göra med en bror till Levi?

Konkurrerande varumärkesbröder har vi sett förr i de tyska bröderna som grundade Adidas respektive Puma. Kanske kan vi här skåda födelsen av ett nytt märke som tar upp kampen om marknadsandelar med Levi's.
Skulle inte förvåna mig om man redan 2008 ser ett par Reone's på omslaget till Vouge.
Kom ihåg var ni såg det först!

Kommentarer
Postat av: Miklos

Reone måste vara Levi's barnbarn eller så. Eller kan det vara så att Reone i själva verket är Levi - Levi Reone Strauss? Kanske var Levi taget i Asien; Levi's Noodles, Levi's Rikshaw Service, Hotell Levi i Pnom Pheng?
En enkel justering av ett redan väl etablerat varumärke?

Postat av: beda

Nja...Boonthan T. Verawongse, som utger sig vara en tatuerare i Thailand, är i själva verket en Amnestykämpe i samma land. Just nu planerar han tillsammans med Amnestyvänner i hela världen demonstrationer utanför burmesiska ambassader. Tanken är att demonstranterna världen över skall bära dom klassiskt rödfärgade Reonejeansen vid demonstrationerna. För varje sålt par jeans går 1 krona oavkortat till "rädda munkarna i Burma"

2007-09-28 @ 20:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback